menús

mario-ciF10nRBW7o-unsplash

Servei in situ

El menjar és elaborat a la cuina de l’escola, amb la finalitat de garantir la seva frescor i qualitat. Sempre busquem reduir al mínim el temps entre la preparació dels aliments i el seu consum per assegurar que els alumnes rebin una dieta sana i equilibrada.

 

El servei de catering es fa càrrec del servei del menjar als alumnes i això ens permet observar les seves reaccions cap als àpats i adaptar els menús segons les seves necessitats i preferències. D’aquesta manera, podem assegurar que els nostres alumnes reben els millors àpats per a ells, afavorint un entorn de nutrició i benestar al centre educatiu.

Pla de qualitat

Per assegurar la qualitat, implementem un sistema APPCC, que garantirà una manipulació higiènica i segura dels aliments.


Per assegurar la traçabilitat dels aliments, mantindrem un registre detallat de les matèries primeres que utilitzem per a la preparació dels àpats. 


Finalment, per garantir la màxima qualitat i neteja, recollirem mostres del menjar,  per a un anàlisi microbiològic. Així, assegurarem que tot el nostre servei compleix amb els estàndards més alts de qualitat i seguretat.

taylor-kiser-EvoIiaIVRzU-unsplash

El menú basal

El menú vegetarià

Menú que no inclou cap tipus de carn, aus de corral ni marisc

El menú sense lactosa

Menú és aquell que es realitza a base de menjar aliments que no tenen lactosa

El menú sense gluten

Un pla d’alimentació que exclou els aliments que contenen gluten.